中国美食英语是什么呢?

爱探析社会的小童

中国美食英语是Chinese delicious food,固定搭配如下:

Delicious Chinese food 美味中餐 ; 美味的中国菜 ; 可口中国食物 ; 中国美味食物

Because Chinese food is delicious 因为中国菜是美味的

Chinese food So delicious 如此美味的中国食物

例句

1、After having three days of hamburgers, sandwiches and potatoes, I thought none could be more delicious than Chinese food, especially my favorite — huo guo.

在吃了三天的汉堡包、三明治和土豆之后,我认为没有什么比中国食物更美味了,尤其是我最喜欢的火锅。

2、Secondlythe Chinese food is very delicious and has many dishes.

其次中国食物是非常美味和有许多菜肴。

3、No. She is a sweet housewife. She can cook delicious Chinese food.

不工作,她是一个可爱的家庭主妇。她能做一手好吃的中国菜。