刘翔是谁?

虎诺JY
Liuxiang is one of the most famous running athletes. He was born in Shanghai China in 13th. July,1983. He is 1.88m tall and 74 kilograms. He like singing, his favourite singer is Zhang Xueyou. When he was a little boy he like sport very much, he did a lot running exercises. so he can run very fast now. He won 110m men's hurdle's gole medal in 2004. We call him "Air Chinese".
刘翔是世界上一名著名的跑步运动员 他于1983年7月13号出生在中国上海 他1.88米高 他重74公斤 他的爱好是唱歌 他喜欢的歌手是张学友 他小时候就喜欢体育 他过去经常练习跑步所以他后来能跑得非常快 他在2004年奥运会获得110米栏金牌 我们称他为“中国飞人”
SmartProxy