请帮我翻译一篇文章!谢谢了!

Oneday,aboynamedJohnsonwenttoseehisuncle.Hisunclewasveryhappytoseehim.Hisunclegavehim... One day,a boy namedJohnson went to see his uncle.His uncle was very happy to see him.His uncle gave him an apple.Then he said,"My boy,you are very clever.Now let ma test you how clever you are.Can you find a way to make me go out for the house?"
The boy thought carefully for a short time.He said to his uncle,"I'm very sorrt.Ican't find the way.But if you are outside now,I can let you walk into the house easily."
When the uncle heard this,he went out of the of the house quickly and said,"Now let me see how you can make me get back into the house."
The boy said with a smile,"My dear uncle,I've made you go out of the house."
jennifertin
一天,一个叫强森的男孩去看他的叔叔,他的叔叔见到他非常开心,并给了他一个苹果。然后他叔叔说,‘我的孩子,你很聪明,现在让我考考你你多聪明。你能找到一个让我离开这个房子的方法吗?’
这个孩子认真的想了一会,对他叔叔说,‘对不起,我想不出办法来,但如果你现在出去,我会有办法的让你进到屋里来。’
他叔叔听后,马上走出房间说,‘现在让我看看你怎么让我进到屋里来。’
这个男孩笑着说,‘亲爱的叔叔,我已经让你走出房间啦’

好聪明的男生呀~
百度网友8008f2ec9
可以找一个翻译软件的呢
冬的罗曼蒂克
几年级的小朋友呢
千岛小寻
有一天,一个叫Johnson的男孩去看望他的叔叔.他的叔叔很高兴看到他.他的叔叔给了他一苹果.然后他说,“我的孩子,你很聪明.现在让我考考你是多么聪明。你能找到一种方法让我离开房子的理由么吗?“
这男孩想了一下.他小心他的叔叔说,“我很抱歉.我不能找到什么方法让你离开.但是如果您是在现在在外面,我可以很容易的让你进到房子里。”
当听到这个叔叔,他走出了房子的迅速说:“现在让我看看你如何让我进入房子。”
那男孩笑着说,“亲爱的叔叔,我让你走出了你的房子。”
银狐凌儿
有一天,一个叫Johnson的男孩去看望他的叔叔.他的叔叔很高兴看到他.他的叔叔给了他一个苹果.然后他说,“我的孩子,你很聪明.现在让马考验你你是多么聪明。你能找到一种方法让我出房子吗?“
这男孩想了一会儿.他小心他的叔叔说,“我很抱歉.我不能找到方法.但是如果您现在在外面,我可以让你容易走进房子。”
当听到这个叔叔,他走出了房子的迅速说:“现在让我看看你如何让我进入房子。”
那男孩笑着说,“亲爱的叔叔,你走出了房子。”