翻译一段英语,

TheColourofAutumnAutumncomes,itgetscoolerandcooler.Theskyisblueandthecloudsarewhite.Y... The Colour of Autumn
Autumn comes , it gets cooler and cooler. The sky is blue and the clouds are white. You would say autumn is blue and white.
Look ! Birds are flying from the north to the south. The leaves are yellow. Some are hanging on the trees, some are on the ground ,some are dancing in the wind. Someone would say autumn is yellow.
There are so many fruits in autumn in Xinxing . Pears ,peaches. Mangos, oranges and so on. They’re fresh and healthy.
Oh! I see. Autumn is a harvest season. Autumn is colourful. What a beautiful season
TK梦丿还在
秋天的颜色,秋天来了,它变凉了。天空是蓝的,云是白色的。你会说秋天是蓝白相间的!鸟儿从北方飞到南方。树叶是黄色的。一些在树上,有些在地上,有些在风中跳舞。有人会说秋天是黄色的。在XinXING秋天有许多水果。梨,桃子。芒果,橙子等。他们是新鲜和健康的哦!我懂了秋天是一个收获的季节。秋天是丰富多彩的。多么美丽的季节
把钱钱留下来
秋天的颜色来了,它变得越来越凉爽了。天空是蓝色的,云是白色的。你会说秋天是蓝色和白色。看!鸟儿从北方飞到南方。树叶是黄色的。有些是挂在树上,有些是在地面上,有些是在风中跳舞。有人会说秋天是黄色的。在秋天有很多水果在新兴 。有梨,桃子。芒果、橘子等等。他们新鲜又健康
。噢!我明白了。秋天是一个收获的季节。秋天是多彩的。多么美丽的季节!
匿名用户
秋天的颜色
秋天来了,天气变得越来越冷。天空是蓝色的,云朵是白的。你会说秋天是蓝色和白色的。
看!鸟儿正从北方向南飞去。落叶是黄色的。有一些还挂在树上,一些躺在地上,还有一些则随风起舞。 有些人会说秋天是黄色的。
在新兴的秋天,这里有很多水果:梨,桃子,芒果,橘子等等。他们都很新鲜很健康。
哦!看那!秋天是收获的季节。秋天是斑斓的。多么美丽的季节!
匿名用户
这都需要翻译呀!!!
简单来说,秋天老好了!
是鱼鱼哦
秋天的颜色
秋天来了,天气越来越冷了。
天空是蓝色的,云是白色的。
你或许会说秋天是蓝色和白色的。
看,鸟儿正从北方飞向南方。树叶是黄色的。有些挂在树上,有些落在地上,有些在风中跳舞。有人或许会说秋天是黄色的。
在秋天里有如此多的水果,梨,桃,芒果,橙等等。它们是新鲜并且健康的。
哦!我看见了。秋天是个丰收的季节。秋天是丰富多彩的。多么美的季节啊!