请高手帮忙翻译一下,谢谢!

顺心还婉顺的君子兰5882

请高手帮忙翻译一下,谢谢!

Following prices are valid, as shown in the chart below, thank you for your help!

承蒙您的关照

灰色后也ok
您请确认。

请多关照。

请高手帮忙翻译一下.谢谢 急需.

Bicycle aess requests from.
(给个最佳答案)

请高手帮忙翻译下!谢谢!

I'm not seriously short-sighted, just 75 degrees. And I can see things clearly even without my glasses.
这个75度我不知道译得对不对,可能老外不这么说。参考以下吧!
献丑献丑!

下面日语请高手帮忙翻译一下,谢谢。

适用于“几何形状完全相同,且不一样的地方用涂装/镀层/颜色等区别”的非常有限的零部件。
仅供参考。

请高手帮忙翻译,谢谢!

There is no need for you to provide anything regarding the after-sale service issue mentioned in the previous email.

帮邦忙,请高手帮我翻译一下?谢谢!

Rear Sight后瞄准器
Adjustable Scope Rings范围调节环
Quick Detachable Carry Handle可拆卸把手
M1913 Rail m1913导轨
Detachable Muzzle Brake可拆卸枪口制退器
Monopod Socket单脚架
Rear Grip 后握把
Ligheight Bolt Carrier枪栓连动座
Spiked feet 尖角
Quick-detachable bipod可拆卸人字架
Back View Of Extemded Monopod扩展支架后视图

请高手帮忙翻译一下邮件回复。谢谢啦!

I have received the o documents in your attachment. The plans are very detailed. I really appreciate your efforts! Thank you. And wish all of you a good holiday!

一句日语,请高手帮忙翻译一下~~谢谢了

这是因为你总算把自己的想法说出来了。

请高手们帮忙翻译翻译,谢谢啊!~(2)

은행지간의 외환 빌림 시장
nn!