求翻译并解答

求翻译并解答Atthe2013winnebagocountyfairavendorisofferingafairspecialonsandals.ifyoubuyonep... 求翻译并解答At the 2013 winnebago county fair a vendor is offering a fair special on sandals . if you buy one pai of sandals at the regular price of's 50 , you get a second pair at a 40 % discount , and a third pair at half the regular price . javier took advantage of the fair special to buy three pairs of sandals . what percentage of the s 150 regular price did he save ? 展开
风神古风
在2013的温尼贝戈县公平的供应商提供一个公平的特价凉鞋。如果你买一排凉鞋,在普通价格的50,你得到第二对在40%的折扣和三分之一对在一半的价格,哈维尔利用了博览会的特别购买三双凉鞋。他说:“他在150个固定价格中占了多少百分比
Melonzyw
知道合伙人教育行家
专四证书获得者。 专八证书获得者。

在2013的温尼贝戈县公平的供应商提供一个“公平”的凉鞋。如果你在50美元的固定价格买一双凉鞋,你得到第二对在40%的折扣,和三分之一对在一半的价格。哈维尔利用“公平特别”的优势,购买三双凉鞋。他节省的150美元的价格是多少?