我认为大学生活是忙碌充实的用英语怎么说

旅行的萝卜兔

我认为大学生活是忙碌充实的翻译成英语是:I think college life is busy and full.

”我认为“可用这些词组表示:in my submission ; I guess ; my bet is ; if you ask me ; it's my bet.

“大学生活”可用这些词组表示: College Life ; University Life ; Life in the University.

“忙碌”可用这些词组表示: be busy ; bustle about ; get one's hand full ; be on the go ; pushed ; rush.

“充实 ”可用这些词组表:substantial ; rich ; enrich ; replenish ; reinforce ; amplify ; flesh out.