大约100词以上的高中英语演讲稿,关于感恩的,要有翻译,最好是逐句翻译,单词和句式不要太简单

大约100词以上的高中英语演讲稿,关于感恩的,要有翻译,最好是逐句翻译,单词和句式不要太简单一定要高中水平的!!!!!在线等,急!!!!!!!!!... 大约100词以上的高中英语演讲稿,关于感恩的,要有翻译,最好是逐句翻译,单词和句式不要太简单一定要高中水平的!!!!!在线等,急!!!!!!!!! 展开
黄小宝447
知道合伙人教育行家

Here we have to give thanks for many people who offer a better life to us.
First,we shall be thankful with our parents who take good care of us not only by healthy food but also by helping us face any difficulties.
Second,we must thank our teachers. They teach us step by step from zero to huge which asks for a lot of energy and patience.
Finally,we also give thanks to our government as they build a good,safe and rich enviroment around us which hurries up our steps of personal and social developpment.
这里我们要感谢很多为我们提供更好生活的人。
首先,我们要感谢我们的父母因为他们不仅为我们提供健康的饮食,而且还帮我们一起面对困境。
其次,我们要感谢我们的老师,他们从零到巨地教育我们,这些事情需要花费他们很多精力和耐心。
最后我们要感谢政府,他们为我们提供了一个好,安全和富裕的环境。我们在此环境下能更快的发展我们自身和整个社会。
谢谢,望采纳