英语作文,求翻译!

红油火锅太辣了

作文思路:作文从学生的德、智、体、美、劳各方面阐述作为好学生的行为,最后表明了自己要做好学生的决心。

being a good student

做一个好学生

作为学生就要上课时认真听讲;作业完成的又快又好;

As a student, we should listen carefully in class; The homework is finished quickly and well;

做事不拖拖拉拉;分数要保持到七十分以上;

Don't procrastinate; Keep the score above 70;

打扫卫生要又快又干净;做什么事情都要争在前面;

Cleaning should be fast and clean; Strive to be ahead in everything you do;

尊敬老师等等一些我在学校必须要做好的事情,

Respect teachers and other things I have to do well in school.

我要做一名人人夸奖的好学生。

I want to be a good student that everyone praises.