todayis中文翻译

来元白75

今天是

today is

英 /

təˈdeɪ ɪz

美 /

[təˈdeɪ ɪz]

今天是;星期二;星期三;我的日历

双语例句

  • 1

    Today is a historic occasion for our country.

    今天是我国具有历史意义的日子。

    《牛津高阶英汉双解词典》

  • 2

    Today is Tuesday, so tomorrow is Wednesday.

    今天是星期二,那么明天就是星期三。

    《牛津高阶英汉双解词典》

  • 3

    The industry today is nothing to what it once was.

    这一行业的现状与昔日的盛况相比微不足道。

    《牛津高阶英汉双解词典》

  • 4

    The reading today is from the Book of Daniel.

    今天朗读的经文选自《但以理书》。

    《牛津高阶英汉双解词典》

  • 5

    The climbers face certain death if the rescue today is unsuccessful.

    救援行动如果今天不能成功,登山队员必死无疑。

  • 请点击输入图片描述