英语问题,急需答案!!!!! 5

Howdoyoucommunicate(交流、沟通)withyourfriends?应该怎么回答????最好是几个词组,就能解决问题,顺便把答语的汉译写出来!!!!谢谢~... How do you communicate(交流、沟通) with your friends?

应该怎么回答????
最好是几个词组,就能解决问题,顺便把答语的汉译写出来!!!!

谢谢~~~~
zhongxindao
Usually, we use short message. when convenient(having web access),we chat online - through QQ or MSN.
通常我们用短信,方便(能上网的话),我们用QQ,MSN上网聊天。

Sometimes we would ring/phone to each other.(make/give a call to XX)
有时打电话

we talk face to face. 面对面对话

涉及:telephone,mobile phone(handset、cell)
祭沈然江儿
I
often
use
telephone
conversations
with
friends
我常常用电话与朋友交谈
reaplove
i usually communicate with my friends by internet or telephone

我通常通过互联网或者电话跟朋友联系
影安安
by mobile phone, by internet, etc
通过手机,通过网络,等等
百度网友e29d53bf5
http://zuowen.freekaoyan.com/daxue/20061102/11624310305509.shtml
可参考此文章
I usually talk with my friend sincerely and warmly.