急求 英文翻译!!谢谢!

SalvadorDalí'spoliticsplayedasignificantroleinhisemergenceasanartist.Inhisyouth,heemb... Salvador Dalí's politics played a significant role in his emergence as an artist. In his youth, he embraced both anarchism and communism, though his writings account anecdotes of making radical political statements more to shock listeners than from any deep conviction. This was in keeping with Dalí's allegiance to the Dada movement.
As he grew older his political allegiances changed, especially as the Surrealist movement went through transformations under the leadership of Trotskyist André Breton, who is said to have called Dalí in for questioning on his politics. In his 1970 book Dalí by Dalí, Dalí was declaring himself an anarchist and monarchist.
With the outbreak of the Spanish Civil War, Dalí fled from fighting and refused to align himself with any group. Likewise, after World War II, George Orwell criticized Dalí for "scuttling off like a rat as soon as France is in danger" after Dalí prospered there for years: "When the European War approaches he has one preoccupation only: how to find a place which has good cookery and from which he can make a quick bolt if danger comes too near."
After his return to Catalonia after World War II, Dalí became closer to the authoritarian Franco regime. Some of Dalí's statements supported the Franco regime, congratulating Franco for his actions aimed "at clearing Spain of destructive forces."Dalí, having returned to the Catholic faith and becoming increasingly religious as time went on, may have been referring to the Communists, Socialists, and anarchists who had killed almost 7,000 priests and nuns during the Spanish Civil War. Dalí sent telegrams to Franco, praising him for signing death warrants for prisoners. He even met Franco personally and painted a portrait of Franco's granddaughter.
It is uncertain whether Dalí's tributes to Franco were sincere or whimsical[citation needed; he also once sent a telegram praising the Conducător, Romanian Communist leader Nicolae Ceauşescu, for his adoption of a scepter as part of his regalia. The Romanian daily newspaper Scînteia published it, without suspecting its mocking aspect. One of Dalí's few possible bits of open disobedience was his continued praise of Federico García Lorca even in the years when Lorca's works were banned.[not in citation given
lisayang123456
萨尔瓦多·达利是政治中扮演了很重要的作用,在他的出现是艺术家。在他年轻的时候,他抱着两无政府主义、共产主义的教育,虽然他的作品的趣闻轶事帐户更激进政治报表比任何深深的震撼听众的信念。这是与大理的效忠达达主义运动。
随着他年龄的增长自己的政治观念的改变,特别是通过转变了超现实主义运动的领导下,Trotskyist安德烈Breton据说叫做大理审问他政治。他在1970年的书是由大理、大理大理宣告自己是一名无政府主义者和保皇派。
与西班牙内战的爆发,大理逃避战斗和拒绝林肯任何团体。同样的,第二次世界大战之后,乔治·奥威尔为“爬行批评大理像一只老鼠一旦法国危险”,有多年后顺利大理:“当欧洲的战争的方法,他有一个职业只有:如何找到一个地方,有良好的烹饪,从那里他能很快逃掉的危险就太近了。”
在他回到了加泰罗尼亚的第二次世界大战之后,大理变得更接近威权和佛朗哥政权。有些大理的声明支持了佛朗哥政权,祝贺佛朗哥对他的行为,为“清除西班牙破坏力。“大理,回到天主教信仰和越来越多的宗教随着时间的推移,可能是指共产主义、社会主义者,曾杀无政府主义者近7,000神父和修女在西班牙内战。大理送电报到佛朗哥,赞扬他签死刑的囚犯。他即使遇上佛朗哥亲自和画了一幅佛朗哥的孙女。
目前尚不清楚是否大理的祭拜佛朗哥是发自内心或异想天开(引用需要,他也曾经发了一封电报称赞了Conducător共产党领袖Nicolae Ceauşescu、罗马尼亚、为他所采用的权杖是作为他的行头。罗马尼亚日报Scinteia,没有怀疑其出版的嘲笑。大理是为数不多的可能是他的公开悖逆加西亚罗卡最后一部剧作继续称赞的,即使在当时的作品被禁止Lorca。[不引文进行全国及国际认可。
李俊杰1234567
萨尔瓦多达利的政治中发挥了他作为一个艺术家的出现显着的作用。在他的青年,他拥抱都无政府主义和共产主义,但他的著作的帐户,更激进的政治声明冲击比任何深信听众轶事。这与达利的效忠达达的变动。
随着年龄的增长,他改变了他的政治忠诚,尤其是超现实主义运动,通过转换到下托洛茨基安德烈布莱顿,谁是说对他的政治质疑所谓达利在领导。 1970年达利在他的书达利,达利宣称自己是一个无政府主义者和君主制。
随着西班牙内战爆发,达利逃离战斗并拒绝任何团体,以配合自己。同样,二战结束后,
达利乔治奥威尔批评为“凿沉了像老鼠尽快法国正处于危险之中繁荣多年后有达利”:“当欧洲战争的办法,他只能有一个当务之急:如何找到一个地方,具有良好的烹饪及从中他可以快速螺栓如果危险来得近了。“
在他返回后,第二次世界大战加泰罗尼亚,达利成为接近佛朗哥独裁政权。达利的某些言论支持佛朗哥政权,为他的行动旨在祝贺弗兰科“在结算的破坏性力量西班牙。”达利后,回到了天主教信仰和宗教越来越随着时间的推移,
可能是指共产党,社会党,谁杀死了西班牙内战期间,近7000神父和修女无政府主义者。达利拍发电报给佛朗哥,赞扬签署囚犯的死刑令他。他甚至亲自会见了法国和描绘了佛朗哥的孙女肖像。
它是确定是否达利的贡品佛朗哥是真诚或异想天开[编辑,他还曾经发了一份电报称赞他的权杖,作为他的富豪通过部分Conducător,罗马尼亚共产党领导人齐奥塞斯库。罗马尼亚日报火花出版它,没有怀疑其嘲讽的一面。
达利的数位公开抗命,可能其中一个是他的费德里科洛尔卡继续赞美时,甚至在几年洛尔卡的作品被禁止[没有引用。鉴于
萨尔瓦多达利的政治中发挥了他作为一个艺术家的出现显着的作用。在他的青年,他拥抱都无政府主义和共产主义,但他的著作的帐户,更激进的政治声明冲击比任何深信听众轶事。这与达利的效忠达达的变动。
随着年龄的增长,他改变了他的政治忠诚,尤其是超现实主义运动,通过转换到下托洛茨基安德烈布莱顿,谁是说对他的政治质疑所谓达利在领导。 1970年达利在他的书达利,达利宣称自己是一个无政府主义者和君主制。
随着西班牙内战爆发,达利逃离战斗并拒绝任何团体,以配合自己。同样,二战结束后,达利乔治奥威尔批评为“凿沉了像老鼠尽快法国正处于危险之中有多年的繁荣之后,达利”:“当欧洲战争的办法,他只能有一个当务之急:如何找到一个地方具有良好的烹饪和他能够作出快速螺栓如果危险来得近了。“
在他返回后,第二次世界大战加泰罗尼亚,达利成为接近佛朗哥独裁政权。达利的某些言论支持佛朗哥政权,为他而采取的行动表示祝贺弗兰科“在结算的破坏性力量西班牙。”大理,有回到了天主教信仰,并成为越来越多宗教随着时间的推移,可能是指共产党,社会党,谁杀死了西班牙内战期间,近7000神父和修女无政府主义者。达利拍发电报给佛朗哥,赞扬签署囚犯的死刑令他。他甚至亲自会见了法国和描绘了佛朗哥的孙女肖像。
它是确定是否达利的贡品佛朗哥是真诚或异想天开[编辑,他还曾经发了一份电报称赞他的权杖,作为他的富豪通过部分Conducător,罗马尼亚共产党领导人齐奥塞斯库。罗马尼亚日报火花出版它,没有怀疑其嘲讽的一面。达利的数位公开抗命,可能其中一个是他的费德里科洛尔卡继续赞美时,甚至在几年洛尔卡的作品被禁止[没有引用。鉴于