求助翻译一段 英文短文..高手进...十分感谢啊 .

wheniwasquiteyoung,myfamilyhadoneofthefirsttelephoneinourneighborhood.SoonIdiscovered... when i was quite young,my family had one of the first telephone in our neighborhood.Soon I discovered that somewhere inside that wonderful device lived an amazing person---her name was "Information Please"and there was nothing she did not know.My mother could ask her for anybody's number; when our clock stopped,Information Please gave us the correct time at once.

One day while my mother was visiting a neighbor,I hit my finger with a hammer.The pain was terrible and there was on one home to offer sympathy.So I ran for the telephone and said "Information Please" into the mouthpiece.After a moment,a small,clear voice spoke into my ear."Information."
匿名用户
当时我很年轻,我的家人曾第一个电话在我们neighborhood.Soon我发现里面的某个装置美好生活惊人的人---她的名字是“信息请” ,并没有什么,她不知道。我妈妈可以问她的人的数目;当我们的时钟停止,信息,请为我们提供了正确的时间一次~。

有一天,而我的母亲是访问一个邻居,我打出我的手指与hammer.The疼痛是可怕的,有一个家庭提供sympathy.So我跑的电话,并说“信息,请”到mouthpiece.After 1目前,一个小,清晰的语音以我的耳朵。 “信息” 。
在此之后,我呼吁的信息,请everything.I问她帮助我lessons.I甚至打电话给她安慰,因为我的宠物鸟died.When我是9 ,我们从西雅图到波士顿和我想念我的朋友deeply.Information请属于老家,我从来没有想过尝试新的手机在一个小桌子在大厅里。

许多年过去了,我的道路上大学,我的专机降落在Seattle.At机场,没有想到我是doing.I拨我的家乡运营商和说: “信息,请。 ”
匿名用户
当我相当年轻的时候,我的家庭有第一个电话之一在我们的邻近地区中。很快我发现某处内部令人惊奇的装置住一个令人惊异的人---她名字是, " 数据请 " ,而且没有东西她做不知道。我的母亲可以为任何人问她数字; 当我们的时钟停止,数据请给予了我们那正确的时间立刻。

一日子当我的母亲正在拜访一个邻居的时候,我击中我的手指与一槌。对提议同情,痛苦是可怕的而且在一个家上有。因此我竞选电话和说 " 数据请 " 进入发话筒之内。在片刻之后,小,清楚的声音进入我的耳朵之内说。" 数据 ".