帮忙翻译一下

Hexagram45Ts'uiGatheringTogether(MassingTheJudgmentGatheringTogether.Success.Thekinga... Hexagram 45 Ts'ui Gathering Together (Massing The Judgment Gathering Together. Success. The king approaches his temple. It furthers one to see the great man. This brings success. Perseverance furthers. To bring great offerings creates good fortune. It furthers one to undertake something. The Image Over the earth, the lake: The image of Gathering Together. Thus the superior man renews his weapons In order to meet the unforseen. Nine in fourth place means:* Great good fortune. No blame. 展开
日记的左右
45个六角星的翡翠镶嵌在一起(马辛)凝聚智慧的裁决,胜利了,国王走进了他的神殿。这预示一个伟人,他将带来胜利,带来坚定不移的未来。这将带来美丽世界创建美好明天。他将承担这些,勾画出所有的土地,湖波都凝结在一起,这样,伟人更新武器探寻未知未来。“9”在第四位的意义在于:“美好未来,没有怨言。”

没有上下文照应,但就字面来说是如上的翻译了,往采纳。
匿名用户
集结的判断聚集。成功。国王接近他的寺。进一步看到一个伟大的人。这会带来成功。毅力了。把大祭带来好运。它促进了一个做事情。在地球上,湖的形象:聚集了图像。因此,君子更新他的武器,以满足突发。在第四位九种方式:*鸿运。不怪。
追问
百度的吧,
能不能翻译的连贯一点
追答
嗯 不过刚开始看了 太抽象了 真不好意思