帮忙翻译一下!!!

Someonesays,"timeismoney."ButIthinktimeisevenmoreimportantthanmoney.Why?Becausewhenmo... Some one says," time is money." But I think time is even more important
than money. Why? Because when
money is spent, we can get it back. however,
when time is gone , It'll never return. That is why we must't

waste time. It goes without saying that time is usually limited. Even a
second is very important. we should
make full use of our time to
do something useful.
But it is a pity that there are a lot of people
who don't know the important of time. They spend their limited
time
smoking, drinking and playing cards. They don't know that wasting time means
wasting part of their
own life .
In a word, we should save
time. we shouldn't leave today's work for tomorrow, Remember: we have no

time to lose.
librazhuo
有些人说:时间就是金钱。但是我认为时间比金钱更重要。为什么?因为当钱用掉后,我们还可以再赚。然后,时间过去了就不会再回来了。这就是为什么我们不能浪费时间。不用说“时间很有限”,它也会悄悄流逝。即使一秒钟也是重要的。我们应该充分利用我们的时间去做有用的事情。
但是很遗憾,很多人不知道时间的重要性。他们把他们有限的时间浪费在抽烟、喝酒和打牌上。他们不知道浪费时间相当于浪费他们自己的生命。总之,我们应该节约时间。我们不应该把今天的事情推到明天。记住,我们没有时间可以浪费。

手工翻译,保证通顺,满意请采纳~
kirito18
有些人说:“时间就是金钱。”但我认为时间比金钱更重要。为什么呢?因为钱花了还可在挣,时间却一去不复返。这就是为什么我们不能浪费时间。时间通常有限是不用说的。一分一秒也是非常珍贵的。我们应该充分利用我们的时间做一些有用的东西。
但很可惜,有很多人不知道时间的重要性。他们花费有限的时间吸烟,饮酒,打牌。他们不知道这种浪费时间就是浪费了自己的部分生命。
总之,我们应该节约时间。我们不应该把今天的工作放到明天,请记住:我们没有时间可以浪费。

望采纳,谢谢~
晴天丶撑小伞0
有人说,";时间就是金钱。";但我认为时间是更重要的
比钱。为什么呢?因为当
钱花了,我们可以找回来。不过,
当时间过去了,它永远不会返回。这就是为什么我们不能
浪费时间。不用说,时间是有限的。即使
二是很重要的。我们应该
充分利用我们的时间
做点有用的事。
但遗憾的是,有很多人
谁也不知道时间的重要。他们花有限公司
时间
吸烟,喝酒、打牌。他们不知道浪费时间的方法
浪费他们的部分
自己的生活。
总之,我们应该节约
时间。我们不应该把今天的工作明天,请记住:我们没有
浪费时间。
追问
这么快....
追答
哎...你搜百度翻译不就好咯。。。。