帮忙翻译,谢谢

鲨鱼星小游戏

五年级下册人教版英语第53页翻译如下:

In order to help me grow healthily, my parents make some family rules. First, we must honest to others. Honesty is the basic character of a person.

为了使我健康成长,我父母制定了一些家规。首先,我们必须诚实相待。诚实是一个人最基本的性格。

Second, we should take our responsibilities. My duty is study now, so I must work hard for it.

其次,我们应该承担我们的责任。我现在的责任就是学习,所以我必须为之努力。

Third, we should be thankful to the life. It will help us to love ourselves and others.

再次,我们应该感激生活。它能够使我们爱自己爱他人。

My parents always tell me to remember these rules. And I will remember them always.

我父母经常告诉我要牢记这些规则。我会一直记住它们。

名字能不能为空
休闲活动是当人们不用去上班或者上学的时候来放松享受的一种事。休闲活动在人们的生活中很重要。在过去,休闲活动很少。孩子们通常一起玩捉迷藏。人们聚在一起在街道里打牌或下棋。很少有人有机会去旅游。当人们闲暇的时候主要会看电视和听收音机。
自改革开放以来,中国人民有了更多的时间花在各种休闲活动上。有很多人喜欢观看和参与体育活动比如说篮球或者足球。很多人在家里休息,看书,看电视。年轻人喜欢玩电脑游戏或者网络聊天。近年来,越来越多的人喜欢在假期旅游。他们去参观一些名胜古迹,也有些人甚至环游世界。中国人现在有了更多的时间和机会去做更多种休闲活动。
蜉蝣2014小虫
休闲活动是当人们不用上班或上学时喜欢做的活动,借以放松自己和享受生活。休闲活动是人们的生活中的重要组成部分。在过去,很少有休闲活动。孩子们经常聚在一起玩捉迷藏。人们聚在街上打牌或下棋。很少有人有机会去旅行。看歌剧,听收音机是在课余时间的主要休闲活动。
自改革开放以来,中国人有更多时间花在各种休闲活动之上。很多人都喜欢参与及观看运动比赛,如篮球、足球。很多人留在家里休息,看书和看电视。年轻人喜欢玩电脑游戏或上网聊天。近年来,越来越多的人喜欢在假期旅游。他们去一些感兴趣的地方观光,有些人甚至往国外旅游放眼看世界。中国人民现在有更多的时间和机会做多种休闲活动。

~~~~~~纯人手翻译,欢迎采纳~~~~~~~

原文如下:

Leisure activities are the kinds of things people like to do to relax and enjoy themselves when they are not working or going to school. Leisure activities play an important part in people's lives. In the past, there were few leisure activities. Children often got together to play hide-and-seek. People met to play cards or chess in the street. Few people had chances to travel. Watching operas and listening to the radio were the main activities in their spare time.
Since the reform and opening up, Chinese people have had more time to spend on various kinds of leisure activities. A lot of people love both to play and to watch team sports like basketball or football. Many people stay at home having a rest, reading books and watching TV. Young people like to play games on computers or chat on the Internet. In recent years, more and more people love to travel during vacation. They go to visit some places of interest, and some people even make a tour abroad to see the world. Chinese people now have more time and chance to do more kinds of leisure activities.
阳光雨露您好C4
妹子 有点反光
追答
那篇短文翻译如下
户外活动是当人们没有工作 或是没有去学校的时候 人们为了放松自己和享受的喜欢做的各种事情。户外活动在人们的生活中扮演着重要的角色。在过去 这里有一些户外活动孩子们经常聚在一起玩捉迷藏。people met to 不知道 什么意思 然后就是玩卡片和象棋 有的人则选择去旅行。在他们的空闲时间里看戏剧和听收音机是他们主要的活动。自从改革开放以来人们有了更多的时间去花在各种各样的户外活动上面。大多数人们都喜欢去打篮球 足球 或者去观看比赛。很多人呆在家休息读书或者看电视 。年轻人喜欢在电脑上玩游戏或者在网上聊天。在最近几年里 ,越来越多的人喜欢在假期旅行。 他们去参观一些有趣的地方 有些人们甚至出国旅游去看世界。中国人现在有更多的时间和选择去做更多的户外活动。
手机用户90403
下载个翻译器