帮忙翻译一下啊~!谢谢

Dialogue7I:Haveyouobtainedanycertificateoftechnicalqualificationsorlicense?A:Yes,Ihav... Dialogue 7
I: Have you obtained any certificate of technical qualifications or license?
A: Yes, I have received an Engineer’s Qualification Certificate and a driver’s license.
I: How many years have you had the driver’s license?
A: I have two years driving experience.
I: That’s good. What special skills do you have, can you tell me?
A: I have experience in computer operation,proficiency in Microsoft Windows,Microsoft Word and Microsoft Excel.
I: What computer languages have you learned?
A: Visual C++, C and Delphi.
I: Have you gotten any special training in programming?
A: No, but I have database programming experience and network knowledge.

Dialogue 8
I: I know in your resume that you have worked in your present company for 3 years, can you tell me why you want to leave your present job and join us?
A: Because the job I am doing in my present company is of no challenge, but I like challenge. Your firm is a young organization with many innovative ideas. It has been very successful in an expanding market since its establishment 10 years ago. Working for you would be exactly the sort of challenge I am looking for.
I: Why do you think you are qualified for this position?
A: I have excellent communication skills and I am familiar with the procedures for the last company I worked for. Besides, I am a team player and have great interpersonal skills.
renwangxinzhui
对话 7
I:你获得过技术资格证书或者执照?
A:是的,我有工程师的资格证书和驾照。
I:你拿到驾驶执照有多长时间了?
A:我已经有两年驾驶经验。
I:那好。能告诉我你有什么特长吗?
A:我懂得电脑操作,精通电脑基本操作,Word和Excel
I:那你学过什么计算机语言?
A:Visual C + +,C和Delphi。
I:你在编程方面受过专门培训吗?
A:没有,但是我有数据库编程经验并懂得网络知识。

对话八
I:从你的简历中我知道你已经在现在这个公司工作3年了,你能告诉我你为什么要离开现在的工作,加入我们吗?
A:因为我在现在公司里的工作没有挑战性,但我喜欢挑战。你的公司是一家具有创新理念的年轻公司。在它成立的10年时间里它成功的不断扩大的市场。为你们工作,正是我所期待得那种挑战。
I:你为什么认为你能胜任这个工作?
A:我具有出色的沟通技巧,我十分熟悉上个公司的工作程序。此外,我具有团队意识,有很强的人际沟通能力。
上海辞书出版社
tb84zhao
对话7.
我:你获得过什么技术资格证或者技能证书没有?

答:是的,我有工程师证书和驾驶证。

我:拿到驾驶证多久了?

答:我有两年的驾驶经验了。

我:那很好。你有什么特殊技能吗?可以告诉我吗?

答:我对电脑操作有经验,我会微软视窗操作、Word文字以及Excel表格软件操作。

我:你学过什么电脑语言?

答:我学过Visual C++语言、C语言和Delphi语言。

我:在编程方面你受过什么专业训练没有?

答:没有。但是我有数据库编程经验以及网络知识。

对话8

我:根据你的简历我知道你在现在的公司工作了三年了,你能告诉我为什么你想离开现在的公司来加入我们吗?

答:因为我现在公司所任职的工作没有挑战性,但我喜欢挑战。你们公司是新兴的单位,有创新的理念。10年前成立的公司这个扩张的市场很成功。为你们公司工作正是我在寻找的挑战。

我:为什么你认为你可以胜任这个职位?

答:我有良好的沟通技巧,并且我们对流程很熟悉。另外,我是运动队员,有很好的人际技巧。