七年级下册英语第7单元2b翻译

百度网友fff033202d0

具体如下:

Dear Jane, how's it going? I'm visiting my aunt happily in Canada. She works here. I'm going to summer school.

亲爱的简,情况怎么样?我正在加拿大愉快的拜访我的姨妈。她在这工作,我要去上夏季学校。

I am learning English and have learned a lot. I'm also visiting some of my old friends. I'm so happy to see them again.

我正在学习英语并且学到了很多。我也正在拜访我的一些老朋友。再次见到他们我是如此的高兴。

It's afternoon. I'm sitting by the swimming pool drinking orange juice. It's warm and sunny, and it's relaxing here. See you later.

现在是下午,我正在坐在游泳池边喝橙汁。天气暖和且阳光明媚,并且在这很放松。 待会儿见。

上海辞书出版社