暑假计划英语作文 暑假计划英语作文带翻译

远景教育17
1、原文

My Summer holiday is coming. I am veryhappy because I can do many things.

First,I must do my homework and read somebooks.

Second,I am going to go on a trip.I will goto Su Zhou.My aunt lives in it.There are many rivers and old buildings there.Ilike Su Zhou very much.

Third,I am going to swim with myfamily.

I think swimming is good for my health.

It will be an interestingSummerholiday.

2、翻译

我的暑假计划作文

我的暑假就要到来了,我非常高兴,因为我可以做很多事情。

首先,我必须完成我的家庭作业,并读一些书。

其次,我计划去旅行。我将去苏州,我的姑姑住在那里。那里有很多河流和一些古老的建筑,我非常喜欢苏州。

再次,我计划和我的家人去游泳,因为我认为游泳对我的身体健康是有好处的。

这将会是一个有趣的暑假。