my family英语作文带翻译是什么?

张老师休闲娱乐

my family英语作文带翻译是用英语写一篇关于自己家庭的作文,顺便带上中文翻译。

范文

Hi,I'm Nick. I'm 14,and I live in Chongqing.

It's a fantastic city. I have a sister and two brothers. My sister's,Lily. She’s 18.We hardly ever meet each other.

And my brothers jordan and Mike. Jordan is 16and Mike is 8.We don’t do much things. My father is jared,and he's 42. He's a worker. My mother's name is Rebucca,she's 39,and she's worker too. So,this is my familly.

中文翻译

你好,我是尼克。我14岁,我住在重庆。

这是一个很棒的城市。我有一个姐姐和两个兄弟。我的妹妹,莉莉。她是18岁。我们很少见面。和我的兄弟约旦和迈克。

乔丹是16岁和迈克是8岁。我们不做太多的事情。我父亲是杰瑞德,他42岁。他是一个工人。我妈妈的名字叫Rebucca,她是39岁,她是工人。所以,这是我的家人。