谢谢你的关心英文

教育学堂666

谢谢你的关心英文是Thank you for your concern.

1、I'm fine. Thanks for asking.

我还好,谢谢你的关心。

2、I share your enthusiasm.

我谢谢你的关心。(不耐烦的)

3、Your kindness couldn't Be appreciated more. Thank you very much.

对你的关心,我怎么谢也谢不够。感谢之至。

4、Thank you for listening to me.

谢谢你倾听我的心声。

5、I will. Thanks, Dad.

我会小心的。谢谢你,爸爸。

6、Thank you, thank you for your strong support.

谢谢,谢谢你的强力支持。

7、Here ,thanks all the friends who make efforts in this board ,thanks!

在此,感谢所有关心本版和对本版的发展作出努力的朋友,谢谢你们!

8、Really? That's most kind of you.

真的?太谢谢你了。