英语作文:我的妈妈。

疯子20004
知道合伙人软件行家
山西农业大学信息学院

以下为介绍妈妈的英语作文(5句话带翻译):
1.my mother comes from shanxi,and lives in beijing.我的母亲来自山西,住在北京。
2.she is a tall and slim woman.她是一个又高又苗条的女人。

3.she is 35 now.她现在35岁。
4.she works as a primary school teacher.她担任小学教师。
5.because she is patient and nice,all her students like her very much.
因为她耐心而且很好,所有的学生都非常喜欢她。