will和begoingto的用法

留溶溶A6

will和begoingto的用法如下:

    will

    英 [wɪl]  美 [wɪl]

v. 将,将要;请(请求某人做某事);

双语例句

  1. Shoplifters will be prosecuted.

    在本店行窃者将被起诉。

  2. The wind will freshen tonight.

    今夜风力将加大,气温下降。

  3. Diversions will be signposted.

    临时支路都将设置路标。

  4. Relax! Everything will be OK.

    别着急!一切都会好的。

  5. Cheats will be disqualified.

    舞弊者将被取消资格。

begoingto:

将要;打算。

双语例句

  1. Will you be going to see the director's cut of Amadeus?

    你会去看《阿马迪厄斯》的导演剪辑版吗?

  2. Tom spoke out, with lively apprehension, "We be going to the dogs, 'tis plain."

    汤姆忧心忡忡地说:“很明显,我们要完蛋了。”

  3. The money we raise will be going to a very worthy cause.

    我们筹集的钱款将用于非常崇高的事业。

  4. The reality of it is that a lot of low-income kids could be going to elite universities on a full ride scholarship and don't even realize it.

    现实情况是,很多低收入家庭的孩子可以拿着全额奖学金进入名牌大学,但他们自己却没有意识到。

上海楠贝