firefly英语怎么说

亦木ZC

firefly的读音为:英/ˈfaɪəflaɪ/,美/ˈfaɪərflaɪ/

【中文意思】n.萤火虫

【复数】 fireflies

【例句】

(1)The female of one species of firefly has learned to imitate the moves of another.

一种萤火虫的雌性学会了模仿另一种萤火虫的动作。

(2)At hot summer nights, each fireflylight in a pattern unique to its subspecies.

在炎热的夏夜,每只萤火虫都以其亚种特有的方式发光。