英语歌谣简单又好听又短的

静海之歌

英语歌谣简单又好听又短的如下:

《You're beautiful》

My life is brilliant.我的人生缤纷灿烂。

My love is pure.我的爱如此纯真。

I saw an angel.因为我见过天使。

Of that I'm sure.对此,我深信不疑。

She smiled at me on the subway.她在地铁上对着我微笑。

She was with another man.虽然身边伴着另一个男人。

But I won't lose no sleep on that.但我可不会为此辗转难眠。

'Cause I've got a plan.因为我已有心理准备。

You're beautiful.You're beautiful.你就是这么美,你就是这么美。

You're beautiful,it's true.你就是这么的美,这是千真万确。

I saw your face in a crowded place.我曾在人潮拥挤之处瞥见你的脸。

And I don't know what to do.这令我不知所措。

'Cause I'll never be with you.因为我和你永远无法相依。

Yeah,she caught my eye.是啊,我视线被她占据。

As we walked on by.在我们擦身而过的瞬间。

She could see from my face that I was.她应该可以从我的神情看出。

flying high.我欣喜若狂飞上云霄。