求高手帮忙翻译一篇高二的英语文章,急,急!!!!

ZhangHaidiencouragesthedisabledZhangHaidiisanationaldisabledrolemodelinChina.Sheflewf... Zhang Haidi encourages the disabled
Zhang Haidi is a national disabled role model in China.She flew from Shandong Province to Shezhen to celebrate the National Disabled Day with Shenzheners.The National Disabled Day falls on the third Sunday in May.She had made a passional speech im Wuzhou Guest House,and encouraged disabled people in Shenzhen and around our country to overcome difficulties and do more for society.Zhang told the mainly disabled audiences ,how she cherished her life as a writer and translator."I like writing.Writing is the way Iuse to cheer myself up and tell disabled people how to face misfortunes,"she said.
Zhang became a paraplegic at the age of 5,and she hao undergone four operations to remove tumors in her body.She has overcome a lot of difficulties in the following 45 years."Disabled people should learn knowledge amd skills according to their characters,for living and for society,"Zhang said,"Shenzhen is a modern city with energy and fierce competitions.Disabled persons here should try harder to learn how to survive."
Zhang startde to learn English 20 years ago.She bublished a bood in both English and Chinese.She also translated some western literature works such as Modoc:The True Story of the Greatest Elephant That Ever Lived.The book,about a blind elephant,was awarded a national prize on foreign literature translation.
Zhang also introduced the art of living with her husband who is not disabled.She said the disabled should not lower their standards when seeking true love."Don't be self-con-temptuous,and try the best to build a harmonious environment for the family,"said Zhang.
(这是一篇关于张海迪的文章,请高手帮忙翻译一下,不求专业,只求通顺。我会给高分的,谢谢了。)
bublished这个单词写错了,应该是published
百变火龙果
我可能有翻译错的地方,请您原谅,
希望我的翻译对您有所帮助!

张海迪鼓励残疾人
张海迪是一个国家残疾人在中国她专程从山东到深圳来庆祝这个国家残疾人和Shenzheners全国残疾人一天的第三个星期日可以她犯了一个热情的演讲嘉宾殿,即时梧州鼓励残疾人在深圳及周边国家克服困难,为社会做更多张永泽对主要残疾的观众,她怎样珍惜自己的生命作为一名作家,译者。“我喜欢写写作是我用带给自己,告诉人们该如何面对不幸残疾,”她说。
张成为视障者于五岁的时候,她豪经历四个手术切除肿瘤在她的身体她已克服了诸多困难的人在接下来的45年。”残疾人应该学习知识,根据他们的角色amd技巧,为生活和社会,张说,“深圳是一个现代城市的能量和激烈的比赛残疾人这里应更加努力学习如何生存。”
张其学习英语20年前她出版了一本良好的中英文她也翻译一些西方文学作品,例如Modoc:这个真实的故事,它是世界上最大的大象,曾经有过的这本书,关于一个盲人大象,荣获国家奖在外国文学翻译。
张还介绍了生活的艺术与她的丈夫没有残疾的. 她说不应该降低他们的残疾寻求真爱的标准。“别self-con-temptuous,尽量建立和谐环境的家庭,”张说
张海迪鼓励残疾人
张海迪是一个国家残疾人在中国她专程从山东到深圳来庆祝这个国家残疾人和Shenzheners全国残疾人一天的第三个星期日可以她犯了一个热情的演讲嘉宾殿,即时梧州鼓励残疾人在深圳及周边国家克服困难,为社会做更多张永泽对主要残疾的观众,她怎样珍惜自己的生命作为一名作家,译者。“我喜欢写写作是我用带给自己,告诉人们该如何面对不幸残疾,”她说。
张成为视障者于五岁的时候,她豪经历四个手术切除肿瘤在她的身体她已克服了诸多困难的人在接下来的45年。”残疾人应该学习知识,根据他们的角色amd技巧,为生活和社会,张说,“深圳是一个现代城市的能量和激烈的比赛残疾人这里应更加努力学习如何生存。”
张其学习英语20年前她bublished一个良好的中英文她也翻译一些西方文学作品,例如Modoc:这个真实的故事,它是世界上最大的大象,曾经有过的这本书,关于一个盲人大象,荣获国家奖在外国文学翻译。
张还介绍了生活的艺术与她的丈夫没有残疾的. 她说不应该降低他们的残疾寻求真爱的标准。“别self-con-temptuous,尽量建立和谐环境的家庭,”张艺谋说。
熊熊建本01L
张海迪是残疾人受鼓舞
张海迪是一个中国国家残疾人模范。她从山东飞往深圳去和深圳人一道庆祝国家残疾人节。国家残疾人节于五月的第三个礼拜天举办。他在梧州迎宾楼进行了激情洋溢的演讲,并鼓励深圳和全国各处的残疾人克服困难并为社会付出一些贡献。张海迪对以残疾人居多的众多观众说,她是怎样由一个作家转变为一个翻译家充实她的生活。“我喜欢写作。写作时一种用来是自己愉悦和振作并且告诉其他残疾人如何去面对困难的途径。”她说道。
(自己翻是在太多了,抱歉了,搞不定了。再说,只给15分翻译这么长一篇文章也太不够意思了吧...)