乔布斯中英文简介

热爱学习的Genji

In retrospect, Mr Jobs was a man ahead of his time during his first stint at Apple Computing's early years were dominated by technical types. But his emphasis on design and ease of use gave him the edge later on.

回顾乔布斯的一生,乔布斯早在开发出第一款苹果电脑时便已经远远地走在了时代的前沿。早年的计算机技术主要是强调技术,而乔布斯则率先关注了设计以及使用的便捷性,这也为他在后来推出产品的特性奠定了基础。

Elegance, simplicity and an understanding of other fields came to matter in a world in which computers are fashion items, carried by everyone, thaan do almost anything.

在他心目当中,电脑应该是一款优雅、简洁并且可以轻松方便地用来了解世界的时尚产品,而大众应该人手一份,同时可以用它来做任何事情。

"Technology alone is not enough," said Mr Jobs at the end of his speech introducing the iPad, in January 2010. "It's technology married with liberal arts, married with humanities, that yields the results that make our hearts singt was an unusual statement for the head of a technology firm, but it was vintage Steve Jobs.

乔布斯在2010年1月发布iad时,在演说收尾时指出:“单靠科技是远远不够的,必需要让科技与人文科学以及人性相结合,其成果必须能够让用户产生共鸣”这段台词对于科技业的领袖来说十分不可思议,但是如果了解了乔布斯的背景的话,这也不难理解他为何会如此表述了。

匿名用户
史蒂夫·乔布斯(1955-2011),发明家、企业家、美国苹果公司联合创办人、前行政总裁。1976年乔布斯和朋友成立苹果电脑公司,他陪伴了苹果公司数十年的起落与复兴,先后领导和推出了麦金塔计算机、iMac、iPod、iPhone
阳光文学城

史蒂夫·乔布斯(1955-2011),发明家、企业家、美国苹果公司联合创办人、前行政总裁。1976年乔布斯和朋友成立苹果电脑公司,他陪伴了苹果公司数十年的起落与复兴,先后领导和推出了麦金塔计算机、iMac、iPod、iPhone
朱冰枫CW
哈哈哈哈哈好开心的时候就这样吧。我在这里等你来