帮忙翻译下 谢谢

please,don'tgoawayYoumessage,fulloftearsandblood,hitmyheartdirectly.Ineverbotheredtos... please,don't go away

You message ,full of tears and blood, hit my heart directly. I never bothered to stop to think about you, not even for a minute. I all took it for granted for years that you deserved to endure it, but now how can I imagine a life without you ? how can you leave in this way ?how can you be conquered by such damn thing, aren’t you strong all the way along? how can you leave your sweet heart heartbroken?how can you endure the wild loneness in a totally different world?how can you be so irresponsible before handing your beloved one to her true love upon which she can totally rely on, just like you. Your mission is unfinished,do you know? Yeah,I cried again ,again...in the crowded ,noisy street,regardless of how ugly I was,regardless how many passbyers were staring aat me.i kept dialing your number,though I already knew you would not answer. Then I send you the message,the most romantic piece I ever send in my life . I just can’t hesitate or wait to tell you how much I love you. I regretted the days spending quarreling with you ,or even shouting at you. All the years, you are just a floating leaf, here and there. My faint memory of you. I fear one day ,when I wake up in the morning, you are no longer in my memory, I am afraid I can’t remember what you look like, your face ,your eyes, your hair, your back… I haven’t had a photo of us ,together. I will go crazy then.I beg you,please ,please don't go away.
niuniu_1012
请你,别走
你的消息,饱含血泪,直接击中了我的心。我从来没有耐心停下来考虑一下你的感受,就连一分钟都没有。这么多年以来,我一直理所当然地认为你是应该忍受这些,但是,现在我无法想象没有你的生活会是什么样!你怎么能就这样离开?你怎么能被这个该死的东西征服,一直以来你不是都这么坚强吗?你怎么能把你的亲爱的心打碎然后离开?你怎么能忍受一个完全不同的世界里的那种强烈的孤寂?你怎么能如此地不负责,不把你所爱的人交到她的真爱手里,就如你那样的真爱。你的使命还未完成,你知道么?是的,我哭了,再哭,再哭,,,在人群里在喧闹的街角,无视我的丑陋,也无视那么多路人的眼光。我一直在拨你的电话,尽管我知道你是不会接的。然后我给你发短信,我此生从来没有写过如此动人的短信。我只是无法抑制想要告诉你我是多么多么得爱你。我深深地懊悔那些跟你吵嘴的日子,我甚至冲着你大吼大叫。这些年来,你如一片水上的落叶,飘来飘去。我对你的记忆那么模糊。我害怕有一天,当我在早上醒来的时候,你已经不在我的记忆中了。我害怕记不得你的样子,你的脸,你的眼,你的头发,还有你的背影。。。我从来都没有一张我们一起拍的照片。那个时候,我肯定要疯掉了。请你,我请求你,不要走,好吗?
亚梦之玫瑰
请不要走开

你的消息,泪水和鲜血,直接打我的心。我从来没有停下来想一想,你甚至没有一分钟。我把它都为你值得多年来忍受它理所当然的,但现在我怎么能想象没有你的生活?你怎么能离开这样?你怎么能征服这种该死的东西,你不强,一路沿?你怎么能离开你的爱人伤心?你怎么能忍受在一个完全不同的世界野生幽静?你怎么可以如此不负责任,然后交给心爱的人对她的真爱时,她完全可以依靠你一样。你的任务还没有完成,你知道吗?是啊,我哭了一次,再...在拥挤,嘈杂的街道,不管我是多么丑陋,不管有多少有学能测验我,我一直盯着你的电话号码拨号,虽然我已经知道你不会回答。然后,我给你的信息,最浪漫的作品中我曾经送我的生活。我不能犹豫或等待告诉你我有多么爱你。遗憾的日子里我与你吵架的开支,甚至在你高喊。所有这些年来,你只是一个浮动的叶子,在这里和那里。我微弱的记忆你。我担心有一天,当我在早晨醒来,你不是在我的记忆了,我很抱歉,我不记得你的样子,你的脸,你的眼睛,你的头发,你回来...我没有有一个属于我们的照片,一起。我那时会发疯。我求求你,请你,请不要走开。我求求你,请你,请不要走开。

参考资料: 无,如果有是谷歌翻译!