请帮我翻译一下这段小文,谢谢。

请帮我翻译一下这段小文,谢谢。DearSir,Thankyouforexpressingyourinterestinofferingmeaplaceasagirlfrie... 请帮我翻译一下这段小文,谢谢。Dear Sir,

Thank you for expressing your interest in offering me a place as a girlfriend. However, due to the large amount of love confessions I received this year, I regret to inform you that I am unable to accept your confession at this time.

Please be aware that this rejection does not reflect any negative evaluation on your confession. This year I have been particularly fortunate in receiving an unusually large number of love confessions. With such a varied and promising result, it is impossible for me to accept all confessions, regardless of their outstanding confessing performances.

Again, I greatly appreciate your interest in loving me, and I offer my best wishes of success in your future love confession.
我也不知道叫啥昵称好
谢谢你有做我女朋友的兴趣,但是我今年已经收到了特别多表白,很遗憾,我现在无法接受你。可是你要知道我这次拒绝并不是因为你有什么不好,而是今年特别幸运的收到了很多告白,有很多有望的结果,但我不可能接受所有,不管他们有多好的表现。再一次谢谢你喜欢我,也希望你将来能找到最好的(恋人)。
PS:翻译的比较中式化,这样好理解一些,直译有些别扭,总而言之就是这个写信人拒绝了表白喽。求采纳。
天空一半没有言
这是一张英文版好人卡,我大致翻译一下,可能不是太完美,望采纳
亲爱的先生,
谢谢你表达了你想让我做你女朋友的意愿。然而,由于今年我收到了大量的表白,我恐怕必须告诉你这一次我不能接受你的表白。
你要知道拒绝并不代表着你的表白不好。今年,我尤其幸运地收到了非比寻常的多的表白。以目前我所处的多变又充满希望的境况,无论他们的告白演出多么出色,对我来说接受所有的表白也是不可能的。

再一次谢谢你爱着我,衷心祝你未来的告白能够成功!
Cyclone丶雪莉
亲爱的先生,
谢谢你对我提供一个女朋友的兴趣。然而,由于我今年收到了大量的爱情告白,我很遗憾地通知你,我此时无法接受你的忏悔。
请注意,这种拒绝并不能反映任何对你的忏悔的负面评价。今年我特别幸运地收到了大量的爱情告白。有如此多的有前途的结果,我不可能接受所有的忏悔,不管他们有多么坦白的表现。
再一次,我非常感谢你对我的爱,我向你未来的爱情告白致以最良好的祝愿。