what to leave翻译

英语翻译1.whattoleaveoffdoingforever..2.Itgivespurposeandmeaningtoanotherwisemeaningless,... 英语翻译
1.what to leave off doing forever..
2.It gives purpose and meaning to an otherwise meaningless,dull life.
3.This results in a decreased chance for an individual graduate to find a job.
4.I enclose herein my resume for any furtrher information.
谢谢,翻译的好的再加分.
栗为亢旺
1.什么能够一劳永逸(leave off 停止;doing forever永远干合起来意思就是显而易见了)
2它能给另外一些过着枯燥而无意义生活的人信心和目标
3这样导致了大学生个人找到工作机会降低了(result in 导致...)
4我在此附上个人简历是为了得到更进一步信息(further 更进一步)