英语自我介绍,至少5句话?

元知共读
i am warm and cheerful personality, friendly, honest and humble. hard work, serious and responsible, can bear hardships and stand hard work, due diligence, patience. affinity, approachable, good at communicating with people.study hard seriously, outstanding achievements, among the best. excellent in character and learning, for three consecutive years to obtain college scholarships.【点击了解更多课程内容】
您有任何的问题和不明白的地方,都可以咨询元知共读。公司以知识为内核,以书籍为媒介,意在打造美好生活共读馆,让更多人感受通过读书获取知识所带来的认知迭代、创造美好生活。以视听交互的新颖方式呈现,让更多人享受优质的阅读体验,全面打通阅读与成长的全链路互动场景。
富贵花c2

1、My name is Wang Xiaoxiao. 我叫王小小

2、I come from Nanchang, Jiangxi province.来自江西南昌

3、My personality is very cheerful, 我的性格很开朗

4、and I am also a positive girl who loves learning.也是一个积极向上爱学习的姑娘

5、Usually like reading, playing badminton, do not love shopping.平时喜欢看书,打羽毛球,不爱逛街
ty7654321

英文自我介绍:
1. My name is XXX. 名字叫什么
2. I am from XXX.来自哪里
3. I like palying basketball. 介绍下爱好。可以再加一些别的爱好。
4. I am very kind and easy going. 交代自己很好相处。
5. And I am very happy to join you/ meet you. 很高新认识大家/加入大家。
卯梦旋FT
情感倾听者

英语的自我介绍,也就是介绍自己的个人基本信息,可以这样写:
My name is Jane. I come from Canada. I am twelve years old. I am a junior high school student. Now I study in Ren'ai International School.
画上的你我他
School begins in the class meeting, are generally have a newborn matriculation self introduction show, so how successful introduces himself ...