英语自我介绍【小学五年级】

要求:1、我是新课标五年级下册,请大家给我让我看的懂的英语自我介绍2、请附带中文意思3、要加上“我是一名学生”“我喜欢……”“我的特长是……”4、一定要让我看的懂的英语!... 要求:
1、我是新课标五年级下册,请大家给我让我看的懂的英语自我介绍
2、请附带中文意思
3、要加上“我是一名学生”“我喜欢……”“我的特长是……”
4、一定要让我看的懂的英语!不要太长!
5、“我是永东路小学五(1)班的一名学生”
帮我翻译一下啊
backystar
hello, everyone, it's my honor to stand here introducing myself.

大家好, 很高兴有机会在这里介绍我自己。

My name is xxx, from Class 2, Grade five,xxxx Primary School.

我是xxx,xx小学五年级2班的学生。

I'm doing well in my study, besides I'm the monitor of my class and I get on well with my classmates.

我学习成绩优秀,是班上的班长并且我和同学们相处很融洽。

I'm a happy and talented girl. I'm good at drawing and many of my drawings have won prizes. At the same time, I like telling stories.

我是一个开朗又多才多艺的女孩,画画是我最擅长的,曾多次或奖。同时我还很会讲故事。

I'm interested in learning English very much, and I believe that I will do well in future. I won't let you down!
我很喜欢学习英语,我相信我会表现的出色,我不会让大家失望的。

Thanks for your listening.
谢谢你们的聆听。
无赖兔
Hello, everyone, nice to see you! today I am pleasure to introduce myself.

My name is XX, I am XX years old, I am a student come from YongDong road primary school, I am study in class1 grade5, I like to Singing and learning English, because I think we can from music or songs to understand the English, OK, that's all. Thank you!

大家好,很高兴我们在这里见面,今天我很荣幸的向大家介绍下我自己。

我的名字叫做XX,我今年XX岁了,我是来自永东路小学的学生,我就读于5年级1班,我喜欢唱歌和学习英语,我认为我们可以通过音乐和歌曲来读懂英语,OK, 这就是我,谢谢!
第47个浪人
My name is ***.I am a primary school student.I go to school from Monday to Friday.I have three subjects,Chinese,English,maths.I like English best.I like sports too.I am good at playing badminton and table tennis.
我的名字叫***,今年12岁,是个小学生。星期一到星期二我上学。我有三门课,语文,英语和数学。我最喜爱英语。我也喜欢体育运动。我擅长羽毛球和乒乓球。
咻咻言诺
Hello,my name is xxxxxxx,I'm xx years-old.I'm study in Yongdong Rode
Primary School.I'm in Class one,Grade five.