我英语明天要考试了!快告诉我这几道题的答案! 快快快 帮帮忙啊

第一题1.将每组所给字母重新组合成正确的单词Howoftendoyoueat()(cebbage)twiceayear2.isthatadeerinthe()(picet... 第一题 1.将每组所给字母重新组合成正确的单词 How often do you eat( ) (cebbage) twice a year 2.is that adeer in the( ) (picetru) Yes 下一题了 1.当你想知道钢笔放在哪时,应该说( )2.假如你是饭店服务员,客人坐下后,你应该说:( )3.当你想知道别人是否需要一杯饮料时,应该说:( )4.当你想知道对方的爸爸是做什么得时,应该说:( )5.当你想知道商店有多远时,应该说:( ) 就这些了快帮帮忙啊! 展开
百度网友ed845b58f
1.cabbage
2.picture

1.Where is my pen?
2.What can I do for you? 或者 Can I help you? 或者 What would you like to eat?
3.Do you want something to drink? 或者 Would you like to drink?
4.What's your father's job? 或者 Where dose your father working in?
5.How far is the shop? 或者 How far from here to the shop?

前面的一句都是较为简单的表达方法。至于后面。有多种选择啦。句子有多种表达方式的嘛
2.picture
1.where my pen? 我的钢笔在哪、
2.can I heip you? 需要我的帮助吗?
3.Do you want to drink?你要一杯饮料吗?
4.What your father jub?你爸爸的工作是什么?
5.How far Stores?商店有多远?
股侠客
1 cabbage
2 picture
3 Excuse me,Where's my pen?
What can I do for you?
What is your father?
How far is the shop?
whatSIdo
第一题.1.cabbage
2.picture
第二题.1.Do you know where is my pen?
2.May I take you order?
3.Do you want something to drink?
4.What does your father do?
5.How har is the shop from here?
百度网友26d92d2
1.cabbage卷心菜
2.picture图画

1.where is my pen?
2.can I help you?/what can I do for you?
3.would you like something to drink?
4.what is your father?/what is your father's job?/what does your father do?
5.How far is the shop?