能帮我翻译一下这首歌的歌词吗?谢谢!

LoveIsBlueBlue,bluemyworldisblueBlueismyworldnowI’mwithoutyouGrey,greymylifeisgreyCol... Love Is Blue

Blue, blue my world is blue

Blue is my world now I ’m without you

Grey, grey my life is grey

Cold is my heart since you went away

Red, red my eyes are red

Crying for you alone in my bed

Green, green my jealous heart

I doubted you and now we ’re apart

When we met how the bright sun shone

Then love is die

Now the rainbow is gone

Black, black the night I've known

longing for you so lost and alone

Gone, gone the love we knew

Blue is my world now I'm without you
dlcmao
Love Is Blue
忧郁的爱情

Blue, blue my world is blue
Blue is my world now I ’m without you
Grey, grey my life is grey
Cold is my heart since you went away
蓝色啊,蓝色,我的世界是蓝色的,
没有你,我的世界就成了蓝色的。
灰色啊,灰色,我的生活是灰色的,
你离开,我的心就变得那么冷了。

Red, red my eyes are red
Crying for you alone in my bed
Green, green my jealous heart
I doubted you and now we ’re apart
红色啊,红色,我的眼睛是红色的,
在床上,我孤独地为你而哭泣。
绿色啊,绿色,嫉妒的心是绿色的,
我怀疑过你的爱,那使我们分离。

When we meet how the bright sun shone
Then love is die
Now the rainbow is gone
我们见面的时候,阳光是那么灿烂!
如今,爱情死了,彩虹消失。

Black, black the night I've known
longing for you so lost and alone
Gone, gone the love we knew
Blue is my world now I'm without you

黑色啊,黑色,我的夜晚是黑色的,
想念你,在迷惘和孤独中想念你。
走了啊,走了,我们的爱情走了,
没有你,我的世界成了蓝色。
wkw1994211
蓝色啊,蓝色,我的世界是蓝色的,
没有你,我的世界就成了蓝色的。
灰色啊,灰色,我的生活是灰色的,
你离开,我的心就变得那么冷了。
红色啊,红色,我的眼睛是红色的,
在床上,我孤独地为你而哭泣。
绿色啊,绿色,嫉妒的心是绿色的,
我怀疑过你的爱,那使我们分离。

我们见面的时候,阳光是那么灿烂!
如今,爱情死了,彩虹消失。

黑色啊,黑色,我的夜晚是黑色的,
想念你,在迷惘和孤独中想念你。

走了啊,走了,我们的爱情走了,
没有你,我的世界成了蓝色
xinxinsuo101
爱是忧郁 或 爱是蓝色 都可

蓝色,蓝色,我的世界是蓝色的,
没有你,我的世界就成了蓝色的。
灰色,灰色,我的生活是灰色的,
你离开,我的心就变得那么冷了。
红色,红色,我的眼睛是红色的,
蜷缩在床上,我孤独地为你而哭泣。
绿色,绿色,嫉妒的心是绿色的,
我怀疑过你的爱,那使我们分离。

我们见面的时候,阳光是那么灿烂!
如今,爱情死了,彩虹消失。

黑色,黑色,我的夜晚是黑色的,
想念你,在迷惘和孤独中想念你。

走了,走了,我们的爱情走了,
没有你,我的世界成了蓝色。

给分吧 朋友

晕死!!!没分????