各位大侠帮忙翻译一段话 英翻汉

Previouslysuchoptical-sensingattemptshaveusedresonatorswithafinesse(ameasureoftherefl... Previously such optical-sensing attempts have used resonators with a finesse (a measure of the reflectivity of the optics and thus the sharpness of the cavity resonance) on the order of 10. The quality of the substrates and coatings in the new research resulted in a finesse of 30,000.
不要复制粘贴到google翻译里搞出来的东西
简约的玻璃杯
以前这样的光学传感企图利用与技巧(一光学反射率的措施,因此,谐振腔清晰度在10顺序)谐振器。该基板,在新的研究涂层质量造成了30000技巧。
上海辞书出版社
lvoe474731369
以前的光学感应曾尝试过利用谐振器,该谐振器使用了清晰度达到10的手段(光学反射测量及谐振器的的清晰度)