求一篇英语作文,关于过年的分为年前买一些东西,年终包饺子吃年夜饭放烟花年后拜年,反正你中国习俗写进

求一篇英语作文,关于过年的分为年前买一些东西,年终包饺子吃年夜饭放烟花年后拜年,反正你中国习俗写进去就行了... 求一篇英语作文,关于过年的分为年前买一些东西,年终包饺子吃年夜饭放烟花年后拜年,反正你中国习俗写进去就行了 展开
133254看
In my bedroom, there is a picture hung in the wall, in the picture, my parents cheer for me, they are smiling happily. This is the very precious picture for me, I won the basketball match, my parents were very proud of me. Every when I see the picture, I tell myself to work hard and make my parents be proud of me.
在我的房间里,墙上放着一张照片,在照片中,我的父母为我欢呼,他们笑得很开心。这张照片对我来说很珍贵,我赢得了篮球赛的冠军,我的父母为我感到自豪。每次当我看到这张照片,我就告诉自己要努力学习,让我的父母为我感到自豪