英译汉在线翻译器

thisisregieoffutm(firstunitytextilemills),wearetheonethatorderedwithyoutheMENSRUNNING... this is regie of futm(first unity textile mills), we are the one that ordered with you the MENS RUNNING SHORTs(SANDPIPER)w/ MS. CO and with my bosses last March 9-11.
pLEASE REFER TO THE DETAILS BELOW :

QTY COLORS
2000 GREEN
1000 LT BLUE
800 DARK BLUE
200 SILVER
263 RED
4263 PCS

We already received the stocks here in the office but our warehouse need SALES INVOICE, and PACKING LIST for their documentation porpuses.

May i ask your office to please provide us the said documents for us to check items that delivered.

Hoping for your kind attention regarding this.

We will wait for your email.

Tnx and Best Regards
DH_sister
这是专卖的futm(第一团结纺织厂),我们是一个与你的男装运动短裤(派珀)瓦特/质谱订购。 CO和我的老板与去年3月9-11。
请参考以下详细内容:

COLORS以数量
2000年绿色
1000 LT的蓝
800暗蓝色
200银
263红
4263件

我们已经收到的股票在这里的办公室,但我们的仓库需要销售发票,并为他们的文件porpuses包装清单。

请问你的办公室,请向我们提供上述资料给我们检查交付项目。

您的亲切关怀对此盼望。

我们将等待你的电子邮件

天南星和诚挚的问候
晓淳916
这是专卖的futm(第一团结纺织米尔斯),我们是一个命令你的男装跑步短裤(鹬)瓦特/女士和我老板去年3月9 - 11。

请参考下面的信息:

数量的颜色

2000绿色

1000审裁处蓝

800暗蓝色

200银

263红

4263件

我们已经收到的股票在这里的办公室,但我们的仓库需要销售发票和装箱单,为他们的文件porpuses。

请问你的办公室,请向我们提供上述资料给我们检查交付项目。

希望你注意这方面的。

我们将等待你的电子邮件。

利率和诚挚的问候
花艳美人情7837
conuts
帐号已注销