恳请各位英语高手帮帮忙吧,大学英语口语考试,寻找相关主题的英语情景对话材料!

相关主题:1.livinginharmony2.theroadtosuccess3.beeinggreative4.leraningtowoektogether请各位高手... 相关主题:
1.living in harmony
2.the road to success
3.beeing greative
4.leraning to woek together
请各位高手多提供资料,不要求四个都写,各主题无联系,一个主题要求有一则对话!
请各方高手帮帮忙吧,6月9号就要考了!要的是四个人的情景对话形式。大概6分钟左右。
有请大家帮帮忙吧,中文形式的也可以》谢谢各位提出宝贵意见!
8741morning
living in harmony
in our soceity, we have some connecting with others.for example, we have friends, classmates,colleagues and something like that.the way we get along with these people is we must have a positive attitude, know to be kind to others. when your friend need a help, you must do a favor to him or her. thus we will feel very happy.
wwjjj123456
譬如第一个,有和谐相处之意,你可以根据同学关系编一个小对话,最后再升华一下主题。
吾梦吾然
请问一下,你是自己做准备还是有小道消息之类的?我下周也要考,呵呵