对不起,您所拨打的电话暂时无人接听,请稍后再拨,后面的英文怎么说

嬴傲71

“Sorry, the call you dialed is not answered for the time being, please redial later.”

阅读延展:同类型句子翻译

  1. 对不起,你拨打的电话已启用来电提醒功能,请稍后再拨。

    Sorry, the call you dialed has activated the call alert function, please redial later.

  2. 对不起,您所拨打的电话已关机,请稍后再拨。

    Sorry, the subscriber you dialed is power off, please redial later.

  3. 对不起,您拨打的电话正在通话中,请稍后再拨。

    Sorry, the number you dialed is busy now, please redial later.

合力亿捷