一本有用的书的英文

阿拉娜娜1

一本有用的书的英文:A useful book.

双语例句:

1、那本书有许多遗漏之处,即使如此,尚不失为一本有用的参考书。

It has many omissions; even so, it is quite a useful reference book.

《汉英大词典》

2、一个医科学生在商店里发现了一本非常有用的书。

A medical student found a very useful book in the shop.

3、这是一本有用的书,况且又不贵。

It's a useful book, and what's more, not an expansive one.

4、那是一本有用的书。

That is a useful book.

5、但是,在你聘用律师或收款中介机构之前,霍洛维兹【她曾写过一本非常有用的书,名为《自由职业者圣经》(The Freelancer's Bible)】还给出了下面六条建议。

In the meantime, though, and before you hire a lawyer or a collection agency, Horowitzwho, incidentally, wrote a terrifically useful book calledThe Freelancer's Bible has six suggestions.