如何在大学里过得有意义

涌阳旭vc

1、多参加社团活动和一些竞赛

2、多去图书馆和体育馆,少待着宿舍里,宿舍不是一个学习的好地方

3、如果是专科生建议多去图书馆里看书准备专插本考试,因为宿舍真的不是一个学习的地方,我上学期一直在宿舍里,每次想学习发现学不下去,不是会影响别人午休就是太吵。

4、想进学生会的可以趁早参加学生会,建议大一大二去,去到里面真的可以受到锻炼,当然也会见识到里面的黑与白以及辅导员的一些恶心行为。

5、学好英语,好好准备参加英语四六级考试

6、多和班委以及辅导员打好关系,这样很多事情都会好办一下,我就是没怎么和辅导员打好关系,平时很少在老师办公室待着,导致当时申请贫困生不通过,因为家庭条件以及一些在学校生活上过的比我好的人都通过了,当时不明白为什么过不了,问辅导员,辅导员敷衍回答,后面知道了里面有内幕,因为我也是学生会的,知道了一些事情,被恶心死。。。。

汐子汐_RE

After entering college, we were freed from the control of our parents and had to deal with different things in life on our own. Learning to manage your time is the most important thing in college.

First of all, we have to take some time out of our daily life to study. As a college student, learning is still the most important thing in our college life. We must conscientiously study the knowledge of professional courses to ensure that we can successfully pass the final exam.

Secondly, it is also important to set aside some time for relaxation because study shouldn't occupy all of my free time. I will develop my hobbies to enrich my experience and broaden my horizon. At the same time, I will participate in some associations to learn something outside of textbooks and get some understandings about society and the world.

Finally, I will make more friends on campus. It is an effective way to improve my communicative abilities and confidence. How to spend a fruitful and meaningful university life? Friends can help me because we can compete with each other, make progress together.

In short, I am looking forward to my life in university and I am sure it will be happy and fruitful.

进入大学以后,我们脱离了父母的管束,需要自己一个人处理生活中的各种事情。其中学会管理自己的时间是大学中最重要的事。

首先,我们必须从日常生活中抽出一些时间来学习。作为一名大学生,学习仍然是我们大学生活中最重要的事情。要认真学习专业课程的知识,确保能顺利通过期末考试。

其次,留出一些时间放松也很重要,因为学习不应该占用我所有的空闲时间。我会发展自己的爱好,丰富我的经验,开阔我的视野。同时,我会参加一些协会,在课本之外学习一些东西,对社会和世界有所了解。

最后,我会在校园里结交更多的朋友。这是提高我的沟通能力和信心的有效方法。如何度过富有成效和有意义的大学生活?朋友可以帮助我,因为我们可以相互竞争,共同进步。

简而言之,我期待着我在大学的生活,我相信这将是快乐和富有成效的。