急 有人能帮我翻译一篇文章吗?英译汉的 高分 30

THEWAYTOUNDERSTANDINGTHESCULPTURESculpture,likeotherarts,isarecordofhumanexperience.F... THE WAY TO UNDERSTANDING THE SCULPTURE

Sculpture, like other arts, is a record of human experience. From earliest times to our own day, sculpture records experiences that range from wars and worship to the simplest joys of seeing and touching suspended shapes designed to move in the wind. In sculpture there is everything from the marble gods of Phidias to the mobiles by Alexander Calder. People everywhere has found the need for sculpture, whether it be in work, in play, or in prayer. Sculpture also records the desire to commemorate the deeds of nations and of individuals.

Standing at the top of the heights of human’s culture and art at the turn of the 21st century, we see an accumulation of eastern and western art of centuries piercing through the tunnel of time and speeding towards us. In an instant, it comes to our consciousness though motion and still belongs to two completely different sensory experiences. When we stretch our arms to embrace them, they will dash to us, while we stand sideways, they are, otherwise, settled still in the passage of time. Here a change in angle creates two kinds of stimulation, sharply different but equally overwhelming. Actually, distance of time and space between the ancient Roman statue and the flying pigeon can be neglected as long as human’s thinking can not reach anywhere, not to mention the ancient moon. Hoken’s research into the origin of the universe in the wheelchair convincingly prove the fact that the universe in man’s eyes sill become vaster and more magnificent as long as human’s thinking extends as extensively as possible. Such is the long-held principle of the Sunshine Sphinx studio--- human’s thinking can surpasses accumulated power of physical objects.

UNDERSTANDING SCULPTURE
 Tradition in Sculpture
Each period in art is a link in the golden chain of creative a achievement. If sculptors use historical examples and techniques to sharpen their vision, to deepen their insight, and to solve their problems, they use tradition creatively.
 Lighting and Point of View
While working on a statue, the sculptor relies on proper light to study the planes by which masses turn from the light into the shade, creating the sense of solidity and third dimension. Only by light properly cast can he study shape, texture, and character.

The sculptor strives to show his finished work in the same light by which he worked originally. A light cast too weakly or too strongly from a source too high or too low can undo the effort of the sculptor and destroy the effectiveness of his creation。
百度网友6a2509781
到了解雕刻的路

雕刻,喜欢其他的艺术,是一笔人类经验的记录。从最早的时代到我们自己的日子,雕刻记录经历从战争和崇拜到见到而且碰触的最简单欢喜的那范围被设计的中止形状搬进风。 在雕刻中从希腊的雕刻家的大理石神到可动装置藉着亚历山大 Calder 有每件事物。 人们各处已经发现对雕刻的需要, 无论在游戏中它是在工作中或在祈祷中。 雕刻也记录欲望纪念国家和个体的行为。

在 21 世纪的旋转以人类的文化和艺术的高度顶端站立,我们向我们经过时间和驾车超速的隧道见到东方人的一个积聚而且见到世纪的西方艺术刺骨的。 马上,它虽然浮现在我们的内心意识运动并且仍然属于二种完全不同知觉的经验。当我们伸展我们的双臂拥抱他们的时候,他们将会对我们猛掷,当我们站傍边的时候,他们是在时间的通道中,以别的方式,仍然安顿。 一在角度方面的改变这里产生刺激的二个类型,锐利不同但是相等压倒性。 实际上,在远古的罗马人的像和飞的鸽子之间的时间和空间的距离能被疏忽,只要人类的思考能不无论何处到达,不要再提到远古的月亮。 轮椅的深入对宇宙的起源Hoken's研究使人信服地证明事实,只要人类的思考尽可能广泛地扩充,在男人的眼睛门槛中的宇宙变得更巨大和更出色。 如此的是长者-拿着愉快的史芬克斯工作场所的原则--- 人类的思考能超越累积实际物体的力量。

理解雕刻
? 雕刻的传统
每个时期在艺术中在金链中是一个联编有创造力的一项成就。 如果雕刻家使用历史的例子和技术使他们的视觉尖锐, 加深他们的洞察力, 和解决他们的问题,他们有创造力地使用传统。
? 照明和观点
当处理一个像的时候, 雕刻家仰赖适当的光学习飞机被哪一块将从光变成色度,创造固体性感和第三个尺寸。 只有适当地投他能研究形状,质地和个性吗。

雕刻家努力表示他本来工作的相同光他的完成工作。轻的演员阵容太微弱地或太强烈地从一个来源太高度地或太低下地能解开雕刻家的努力而且破坏他的创造的效力。
匿名用户
到~的路了解雕刻

雕刻, 像其他的艺术, 是人类的经验一笔记录。 从最早的次到我们的自己日子,雕刻记录经历对看见而且碰触中止的形状最简单的欢喜来自战争和崇拜的范围设计搬进风。 从希腊的雕刻家的大理石的神到亚历山大 Calder 的移动者在雕刻那里中是每件事物。 人们各处有发现对~的需要雕刻,是否它是在工作中,在游戏中, 或在祈祷中。 雕刻也记录欲望纪念国家和个人的行为。

在 21 世纪的旋转以顶端人的文化和艺术的同样高度站立,我们向我们看见东方人的一个积聚而且看见世纪的西方艺术刺骨经过时间和驾车超速的隧道。 马上,它虽然到达 我们的意识提议而且仍然属于二种完全地不同知觉的经验。 当我们伸展我们的双臂拥抱他们的时候,他们将会对我们猛掷,当我们向傍边站的时候,他们否则是在时间的通道中的固定剧照。 这里一个在~方面的改变角产生二类型 刺激, 锐利地不同但是相等地压倒性。 实际上,远古的罗马人的像和飞的鸽子之间的时间和空间的距离能被疏忽只要人思考的无论何处不能到达,不要提到远古的月亮。 Hoken's 研究进入宇宙的起源之内在轮椅中使人信服的证明事实宇宙在男人的眼睛门槛中变得更巨大和更壮大只要人的思考尽可能广泛的扩充。 如此的是长者-拿着愉快的史芬克斯工作场所的原则--- 思考的人能超越累积实际的物体力量。

理解雕刻
? 在雕刻中的传统
每个时期在艺术中在有创造力的一项成就的金链中是一个联编。 如果雕刻家使用历史的例子和技术使他们的视觉尖锐, 加深他们的洞察力, 和解决他们的问题,他们有创造力的使用传统。
? 照明和观点
当处理 一个像的时候,雕刻家仰赖 适当的光藉着哪一使旋转集合从光到色度学习飞机,创造固体性感和第三尺寸。 只藉着光适当地投了罐子他研究形状,织法和个性。

雕刻家努力在他本来工作的相同光中展现他的完成工作。太弱或太强烈地从一个来源太高度地或太低下地能解开雕刻家的努力而且破坏他的创造青春的效力轻演员阵容。
qhqk
好长啊~ 弄个金山吧
Tinaname
如何理解雕塑雕塑等艺术一样,是人类经验记录.从最早的时候自己一天雕塑记录经验,从简单的战争,拜乐趣看见及触摸停止朝风造型设计.雕塑是一切从大理石神phidias了亚历山大达先生的手机.人们发现需要雕塑,无论是在工作中,在发挥,还是祈祷.为了纪念雕塑也记载了国家和个人的事迹.站在高高的台阶人类的文化艺术在二十一世纪之交,我们看到一个东西方艺术的积累,通过时光隧道百年穿孔和超速过来.转眼之间,就议案和自觉性虽然仍属于两种截然不同感官经验.当我们舒展我们的武器,去拥抱他们,他们就会向我们冲刺,而我们的立场走路都否则,仍定居在流逝.这里发生了变化造成两种角度刺激,但同样尖锐压倒性不同.其实,时间和空间之间的距离,古罗马的雕像、鸽子飞可以忽视,只要人类的思想不能达成任何成果,更不用说古月球.hoken的研究宇宙起源于轮椅令人信服的事实证明,在宇宙人的眼睛和坎变得更加壮丽辽阔,只要人类的思想触角延伸播出.这是一贯的原则--阳光工作室狮身人面人类思维可以超越有形物体中积累力量.了解雕塑传统雕塑艺术是在每个时期的金链的一环,创作了伟大成就.沙若使用例子和技巧不断提升自身的历史视野,加深了解,并解决他们的问题,他们创造性地运用传统.照明及观点塑像在公司工作,雕刻家依靠正确的轻型飞机,其中群众学习之交从光进入瘦马三、创造意识层面稳固.只有根据他的研究能够妥善铸塑质地、性格.雕刻家力图展现他下班了,他在同光原工作.投过轻或过弱极力从源头过高或过低的努力才能挽回雕塑家创作和摧毁效能给出