急求文件英文翻译....在线等

1.此处三孔为固定,制作时就已存在误差,所以导致加工的零件有偏差。2.工装内腔为密封,不利于废屑排出,致使零件不能放到位,而使小孔尺寸不良。3.三孔导套采用可调节的方式,... 1.此处三孔为固定,制作时就已存在误差,所以导致加工的零件有偏差。
2.工装内腔为密封,不利于废屑排出,致使零件不能放到位,而使小孔尺寸不良。
3.三孔导套采用可调节的方式,能有效阻止因制作工装时的误差而产生的不良.
4.工装内腔不再密封,排屑性能提升,零件不会再因工装内有屑放不到位而影响尺寸。
5.以上工装为我公司(胜高达)自行设计并制作,经品质部测量合格,并对工装试生产小批量产品进行监测,直至监测结果合格,工装正式投入使用

我的邮箱lig.uodi@163.com,也可以直接回答,不能用翻译软件,谢谢,在线等
szi
1.此处三孔为固定,制作时就已存在误差,所以导致加工的零件有偏差。

These 3 holes are fixed,and the tolerance is there when made, so as to there is difference in the part.

2.工装内腔为密封,不利于废屑排出,致使零件不能放到位,而使小孔尺寸不良。
The inner hole is sealed, so the dust cannot be let out, then the part cannot be placed properly, making the size of small hole not good.

3.三孔导套采用可调节的方式,能有效阻止因制作工装时的误差而产生的不良.

The 3 directional cover is adjustable to prevent the differences when making.
4.工装内腔不再密封,排屑性能提升,零件不会再因工装内有屑放不到位而影响尺寸。

The inner hole is not seaded any more, and the dust emission is promoted, and the size can be controled for the placement is better.

5.以上工装为我公司(胜高达)自行设计并制作,经品质部测量合格,并对工装试生产小批量产品进行监测,直至监测结果合格,工装正式投入使用

The above processing is designed and made all by ourselves, tested strictly by our quality control department, properly supervised in limited quantity to guarantee the quality, then it is put into use.

自己翻译,供参考。