求翻译下面的英文

CompositionapplicantsareNOTexpectedtouploadavideoforadmissionsconsiderationatOberlin.... Composition applicants are NOT expected to upload a video for admissions consideration at Oberlin. Instead, they upload copies of their compositions, with audio and video of the works performed completely optional. If you have this, then, ,yes upload this material as well. However, the most important thing is to upload the musical scores to the conservatory audition dropbox. 展开
枫叶D小鹏
在欧柏林,不希望作曲申请人为了入学上传一段视频,相反,他们上传的作品完全是随意配的音频和视频。如果你有这样的作品,上传也行。但是最重要的是将你的乐谱传到dropbox上的保存试听部分。
okJOE的姐姐
组成申请人预计不会上传的招生考虑的视频在欧柏林。相反,他们上传他们的作品的复制品,与执行完全可选的作品,音频和视频。如果你有这样的话,是上载该材料为好。不过,最重要的是乐谱上传到温室试镜的Dropbox。