求好听的中文歌或英文歌

2580242922tb
动感的:

Can’t Hold Us(Macklemore & Ryan Lewis)

Crazybaby(群星)

Here's to never growing up(Avril Lavigne)

Rock n roll(Avril Lavigne)

Creepin up on you(Darren Hayes)

Temple of love(BWO)

Here With You(Asher book)

Glad you came(The wanted)

Let U go(Ashley Parker Angel)

----------------------------------------------------------

伤感的:

Brave(Jennifer Lopez)

Apologize(Timbaland)

You‘re not alone(Shayne ward)

What’s a man to do(Usher)

----------------------------------------------------------

舒缓的:

We can't stop(Miley Cyrus)

Boom crap(Charli XCX)

Swear it again(Westlife)

Mandy(Westlife)

Colour my world(Westlife)

We are one(Westlife)

In your words(Rebecca Black)

----------------------------------------------------------

女魔音:

Ghost assassin(Maduk Veela)

Just about enough(网络歌手)

Empty streets(Various artists)

Tigerlily(La roux)

Stand(Jewel)

Not gonna get us(T.A.T.U)

--------------------------------------------

中文歌:

兄弟难当(杜歌)

咱们结婚吧(齐晨)

如果爱能早些说出来(山野)

路灯下的小姑娘(杨坤)

偏爱(张芸京)

背叛(曹格)

我们都一样(张杰)

我的错(胡夏)

超有感(黄鸿升)

一下子(欧弟)

夜空中最亮的星
退匿战场
承认 曲婉婷
黑色钢琴 伯爵
我并不是那么坚强 李琦
the lazy songbruno
追答
the lazy song         bruno mars
那个 文筱芮
那时候 梁汉文
原来的我 齐秦
百度网友324f2dc
月半小夜曲
连雁W6
亲(*^3^),有很多啊,比如愿得一人心
追答
后会无期,好想你
在镇海寺采集矿石的白萝卜
Taylor swift的好多歌都很好听