(2013·江苏苏北三市一模)Mr. Joe, ________ professor at the University of Fribourg, is famous for h

(2013·江苏苏北三市一模)Mr.Joe,________professorattheUniversityofFribourg,isfamousforhisacadem... (2013·江苏苏北三市一模)Mr. Joe, ________ professor at the University of Fribourg, is famous for his academic achievements in ________ World History. A.the; / B.the; a C.a; the D.a; / 展开
阿韶6542
D

D 考查冠词的用法。句意:乔先生,弗里堡大学的一个教授,因为他在世界史方面的学术成就而闻名。根据句意可知:乔先生是这所大学的教授之一,为泛指;另外World History作为一门学科,其前面不需要加冠词,故选D项。