假如你有一位好朋友叫susan请根据下面表格中的信息写一篇五十词左右的短文。 名字Susan

氏Smith父亲(Mike)母亲lTina)弟弟(Dave)姐姐lAlice和Emma)电话号码:763-8028提示词has... 氏Smith
父亲(Mike)
母亲lTina)
弟弟(Dave)
姐姐lAlice和Emma)
电话号码:763-8028
提示词has
无语sss0
I have a good friend。Her name is Susan 。Her family name is Smith.Her father is Mike.Her mother is Tina. Her brother isDave.Her sisters are Alice and Emma.Her teletphone number is
追问
请问中文意思是?
追答
我有一个朋友。她叫苏三。她姓史密斯。她的爸爸叫麦克。她的妈妈叫蒂娜。他的兄弟叫戴夫。她的姐妹是爱丽丝和艾玛。她的电话是763-8028.