-Are you good ____ Chinese? -No, I want you to he

-Areyougood____Chinese?-No,Iwantyoutohelpme____it.A.at,toB.with,withC.at,withD.with,i... -Are you good ____ Chinese?
-No, I want you to help me ____ it.
A.at,to B. with,with C.at,with D.with,in
知道合伙人交通运输行家

你好,很高兴在这里回答你的问题:

C

be good at
help sb with sth
百度网友fa23bfe
知道合伙人教育行家
从事现场建筑管理工作4年,施工监理都去过

C
音符莲_
C
追答
good at擅长…
在喵绿0h
be good at
擅长
追答
help sb to do sth 帮某人做某事  果断A