八下英语第二单元3a翻译是什么?

哆啦聊教育

八下英语第二单元3a翻译是如下:

Life needs positive energy.

生活需要正能量。

A person’s life is a road with lots of difficulties and various negative emotions.

人的一生是充满困难和各种负面情绪的道路。

Everyone will have the desperate time.

每个人都有郁闷的时候。

Positive energy can help us go through this period of time.

正能量可以帮助我们度过这段时期。

For example, I am sad about the exam yesterday.

例如,我为昨天考试的事而难过。

But an optimistic classmate encourages me to think in a good way and comfort me.

但是一个乐观的同学鼓励我往好的方面想,安慰我。

I can recover soon.

我可以很快地恢复过来。

上海辞书出版社
明天再找度娘玩
八年级下册英语第二单元第三课的3a部分主要涉及学习一些关于新西兰的信息,需要进行中英文翻译。以下是其中一些内容的翻译:
The name of the group is All Blacks. (这个团体的名字是“全黑队”)
The All Blacks have a famous haka. (“全黑队”有一支著名的哈卡舞)
The kiwi is a bird that cannot fly. (几维鸟是一种不能飞的鸟)
New Zealand has many sheep. (新西兰有很多绵羊)
A famous movie filmed in New Zealand is The Lord of the Rings. (在新西兰拍摄的一部著名电影是《魔戒》)