一道英语选择题!!!

----onthevillagemeadow.1thecattleis2thecattlesare3thecattleis4thecattleare我选择1答案4请分析!... ---- on the village meadow.
1 the cattle is
2 the cattles are
3 the cattle is
4 the cattle are
我选择1 答案4 请分析!为什么?
crazyangwa
cattle是集体名词,要用复数的
cattle: [ 'kætl ]
n. 牛
n. 家畜,马,无价值的人,畜牲

例句与用法:
1. Those poor soldiers died like cattle, without a struggle.
那些可怜的士兵未经抵抗,就象畜生一般死了。
2. The cattle are grazing.
牛在吃草。
3. Clover can be grown as food for cattle.
苜蓿可以用作牛饲料。
4. There are many herds of cattle in the meadow.
牧场上有许多牛群。
5. Some tribes migrate with their cattle in search of fresh grass.
有些部落为了寻找新鲜的牧草而带着他们的牲畜迁移。
6. Millions of cattle are slaughtered every day.
每天有数百万头牛被屠杀。
7. The farm has a pond from which the cattle can drink.
农场有一个供牛饮水的池塘。
8. There is much forage for the cattle.
那儿有很多喂牛的饲料。
haolongyi
你的答案错了,应该是4
cattle是一个牛群的总称,永远用复数,不管是一只还是一群
就像people一样
zhouhui_sg
从全句的意思来讲,它在这里应该是复数。
有些词看似不可数,但在具体的语境中会有不同的用法。
百度网友c1109261c
如果你的是正确答案的话,他的意思可能是特指CATTLE的种类或数量把,并不是单纯的指CATTLE,
类似的还有PEOPLE,FISH,FOOD,等等
_落叶飘零_
答案错了,cattle不可数,你是对的